Ljubomir Fejsa iz Olympiakosa pojačao Benficu

Sve veća srpska kolonija u Lisabonu

Ljubomir Fejsa iz Olympiakosa pojačao Benficu

Srpski internacionalac Ljubomir Fejsa novi je igrač lisabonske Benfice. Vijest je na svom zvaničnom portalu potvrdio i sam portugalski klub, a ugovor vrijedan 35 miliona eura potpisan je na pet godina.

Ovim su potvrđene informacije koje su se u portugalskim medijima pojavile još prije nekoliko dana, kada su pregovori čelnika Olympijakosa i Benfice uveliko bili u toku. Srpski reprezentativac će tako povećati srpsku koloniju u ovom klubu, koju su do sada činili Uroš i Nemanja Matić, Lazar i Filip Marković, te Miralem Sulejmani, Filip Đuričić i Stefan Mitrović.

Inače, Ljuba Fejsa ima 25 godina, karijeru je počeo u Hajduku iz Kule odakle je prešao u Partizan sa kojim je osvojio i prve trofeje u karijeri. U Humskoj se zadržao do 2011. godine, kada prelazi u Olympiakos, gdje se zadržao sve do danas. Za reprezentaciju Srbije prikupio je trinaest nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti