Ljunberga iznevjerio njegov igrač: Pobjegao je na tri minute, pa se vratio...

Aubameyang je samo "nestao" s terena

Ljunberga iznevjerio njegov igrač: Pobjegao je na tri minute, pa se vratio...

E. Škorić

Arsenal je sinoć doživio novi poraz, izgubio je neočekivano kod kuće od Brightona.

Nastavljena je agonija Topnika, a odlazak Unaija Emeryja nije pretjerano unaprijedio igru, štaviše... Fredie Ljunberg očito nije dorastao poslu trenera, ali i igrači su bili ispod nivoa.

U jednom trenutku Pierre-Emerick Aubameyang je istrčao s terena, morao je u toalet i to kod primljenog gola za 2:1. O tome je govorio i Ljunberg.

"Zapravo ne znam zašto, ali znam da je Aubameyang pobjegao i vratio se tri minute kasnije. Možda bi ga trebao pitati o tome, ali ako se osjećate loše, onda se osjećate loše i tu ne možemo ništa promijeniti", poručio je Ljunberg.

Aubameyangov potez posebno je razočarao navijače, koji smatraju da je to samo prikaz trenutne situacije u njihovom klubu.

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
56SENAL iznevjerio svoje navijace, izgubili se prije 20 godina, jos se NISU VRATILI..
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi