Wenger ponudio pomoć Ljungbergu
Wenger je izjavio kako je na raspolaganju Ljungbergu

Francuz želi samo najbolje za svog bivšeg igrača i bivši klub

Wenger ponudio pomoć Ljungbergu

S. Pašalić

Fredrik Ljungberg je preuzeo Arsenal nakon što je Unai Emery dobio otkaz, ali u svom prvom meču nije stigao do pobjede.

Topnici su odigrali 2:2 na gostovanju kod Norwicha i bilo je očigledno da Šveđanina čeka još puno posla kako bi izvukao tim iz velike krize u kojoj se našao.

Ljungbergu će svaka pomoć dobro doći, a legendarni trener Arsenala, Arsene Wenger je izjavio da je spreman pomoći svom bivšem igraču u njegovoj trenerskoj ulozi na klupi ovog kluba.

"Uvijek rado pomažem svojim bivšim igračima i mom bivšem klubu. A ako bude imao tu potrebu, onda ću, naravno, biti na raspolaganju ", rekao je Arsene Wenger za Telegraf.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne želim previše komentarisati Arsenal. Želim im dobro. Freddie je fantastičan i predan i željet će da zadrži ovaj posao još jako dugo. Dakle, on ima priliku."

"Ono što želite u životu je ta prilika. Dajmo mu priliku da radi sa svojim idejama i podrškom", dodao je Wenger.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi