Ljupko Petrović opet na klupi Croatije

Povratak u Hrvatsku

Ljupko Petrović opet na klupi Croatije

Adnan Beganović

Jedan od najuspješnijih fudbalskih trenera sa ex jugoslavenskih prostora, Ljupko Petrović, nakon samo pola godine vraća se na klupu hrvatskog prvoligaša Croatije iz Sesveta.

Ovaj iskusni stručnjak, koji je sjedio na klupi hrvatskog prvoligaša u jesenjem djelu prošle sezone, u subotu će preuzeti momčad i povesti je na pripreme na Bjelolasicu.

Pored trenerske križaljke alfa i omega kluba iz Sesveta, Zvonko Zubak, počeo je rješavati i onu igračku. Tako je već dogovorena saradnja sa iskusnim veznjakom Igorom Novakovićem, koji u Sesvete dolazi iz Rijeke.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.