Ljut, bijesan, nervozan: Kada je vidio svog "krvnika" Leno se digao iz nosila i počeo mu prijetiti

Nijemca čeka duga pauza

Ljut, bijesan, nervozan: Kada je vidio svog "krvnika" Leno se digao iz nosila i počeo mu prijetiti

Admin Čaušević

Golmana Arsenala Bernda Lena čeka višemjesečna pauza nakon teške povrede koljenja protiv Brightona. 

Lena je u potpuno čistoj i bezopasnoj situaciji neshvatiljivo faulirao Neil Maupay tako što je naletio na Nijemca dok je on bio spreman da pokupi loptu.

Prilikom doskoka odlični golman je nezgodno pao. Po njegovoj reakciji i snažnom kriku odmah se da naslutiti da je povreda izuzetno teške prirode.

Nakon što su ga stavili na nosila Leno je uperio prstom kao Maupayom i razmijenio nekoliko teških riječi prema napadaču Brightona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Situaciju u kojoj Leno se diže sa nosila i prijeti Maupayu možete pogledati ovdje. 

Lenova reakcija u uvom slučaju je potpuno razumljiva s obzitom da je Maupay napravio besmislen prekršaj i snosi najveću odgovornost za tešku povredu svog rivala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi