Ljutiti Perez: Niko nema pravo da se igra sa Realom

Nakon medijskih špekulacija o ultimatumu

Ljutiti Perez: Niko nema pravo da se igra sa Realom

Predsjednik Real Madrida obratio se javnosti na press konferenciji povodom medijskih natpisa da su Casillas i Ramos postavili ultimatum predsjedniku Reala. 

"Prekršio sam svoje pravilo da ne pričam o klupskim poslovima, ali sam morao reagovati nakon ozbiljnih optužbi koje su došle iz Marce. Nisam ovdje da razgovaram o Ikeru, ovdje sam da demantujem inforamciju koja se pojavila jutros. Ne mogu se igrati sa institucijom kakva je Real Madrid", rekao je Perez i nastavio:

 

"Apsolutno je netačno da su kapiteni rekli nešto protiv Mourinha. Nikakav ultimatum nisu postavili. Informacije koje su se pojavile danas su obična laž." 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Marca je i pored izjave Florentina Pereza ostala pri svojim navodima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.