Ljutiti Wenger prekinuo intervju sa novinarima
Foto: EPA

Nakon poraza Arsenala od Tottenhama

Ljutiti Wenger prekinuo intervju sa novinarima

Nakon poraza Arsenala od Tottenhama rezultatom 2:0, trener ekipe sa Emiratesa je ipak pokazao da je pritisak koji osjeća zbog loših rezultata, ali i svoje budućnosti na klupi londosnkog kluba, počeo utjecati na njega.

Baš kada je Arsene Wenger mislio da stvari ne mogu biti mnogo gore, uslijedio je ubjedljiv poraz od gradskih rivala, koji je dodatno umanjio šanse Arsenala da izbori nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Dodatni udarac za Arsenal je i činjenica da će oni prvi put nakon 22 godine, u Premier ligi, sezonu završiti ispod Tottenhama.

Poslije meča, Wenger koji je svjedočio još jednom lošem izdanju svoje ekipe, nije više imao strpljenja odgovarati na pitanja novinara. Uznemireni Francuz je, nakon što je prokomentarisao činjenicu da će Tottenham završiti sezonu bolje plasiran od Arsenala, odlučio napustiti prostor predviđen za davanje izjava nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi