Llorente: To kopile Raul još u sebi ima magije!

Baskijski napadač nakon meča

Llorente: To kopile Raul još u sebi ima magije!

Sjajni napadač Athletic Bilbaa Fernando Llorente postigao je dva gola u istorijskoj pobjedi svog kluba nad Schalkeom (4:2) u okviru Evropske lige.

Llorente je ponovo odigrao odličnu utakmicu, a njegova ekipa nastavila je sa sjajnim igrama u Evropskoj ligi te stigla nadomak polufinala.

 

"Bila je ovo odlična utakmica. Stvari su se zakomplikovale jer je Schalke reagovao odlično kod našeg prvog gola i brzo su uzvratili. Stadion je bio prepun i zaista je bilo komplikovano tamo igrati. Ipak, pokazali smo odličnu igru. Više nego što smo tražili", rekao je Llorente.

 

"Moramo sačekati sa slavljem, jer Schalke ima ekipu sa mnogo potencijala i nije još gotovo", dodao je Llorente, koji se potom osvrnuo na legendu španskog fudbala, Raula, koji je sinoć u dresu Schalkea postigao dva gola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Ma to je nevjerovatan igrač. Kopile i dalje ima magije u sebi", našalio se Llorente, dodavši kako mu je Raul uvijek bio idol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti