Lloris: Po dolasku nisam očekivao da ću biti drugi golman

Francuz o dolasku na White Hart Lane

Lloris: Po dolasku nisam očekivao da ću biti drugi golman

Francuski golman koji nastupa za ekipu Tottenhama, Hugo Lloris priznao je kako se nije baš nadao da će u londonskom klubu biti tek drugi golman, kada je stigao u ovaj klub.

Lloris je bio drugi golman kada je stigao na White Hart Lane te je priznao kako je bio iznenađen zbog takvog razvoja događaja. Ipak, Lloris je na treninzima davao sve od sebe te je uspio da se izbori za veću minutažu u prvom timu.

 

"Kada smo dogovarali transfer nisam mislio da ću biti drugi izbor. Prilagodio sam se i trudio sam se da zaslužim minutažu", rekao je Lloris za L'Equipe te je dodao:

 

"Nikada nisam zapitkivao oko moje situacije. Na treninzima dajem sve od sebe".

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuz je počeo zadnjih pet utamica svog kluba.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.