Lo Monaco: Lopez idealna zamjena za Gilardina

Lo Monaco: Lopez idealna zamjena za Gilardina

Pietro Lo Monaco, direktor Catanie, vjeruje da bi Maxi Lopez bio idealna zamjena u Fiorentini za Alberta Gilardina.

Protekle dvije sedmice talijanski mediji su pisali da bi Fiorentina mogla pokušati dovesti Lopeza ukoliko prodaju Gilardina.

"Ne mogu potvrditi interes Fiorentine za Lopeza. Posljednji put sam razgovarao sa Fiorentininim sportskim direktorom Pantelom Corvinom kada su htjeli dobiti Matiasa Silvestrea (sada u Palermu) u suvlasništvo", rekao je Lo Monaco.

"Međutim, Fiorentina bi uradila veliki posao kada bi prodala Gilardina i doveča Lopeza. U obzir uzimam njegove godine, zahtjeve za platom i činjenicu da Maxija Siniša Mihajlović dobro poznaje", dodao je direktor Catanie.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.