Loew dijelio komplimente Špancima

Loew dijelio komplimente Špancima

Selektor Njemačke Joachim Löw mogao je samo dijeliti komplimente boljem protivniku u polufinalu Svjetskoga fudbalskog prvenstva, Špancima.

"Moji komplimenti Španiji. Mislim da su Španci novi svjetski prvaci. Već dvije, tri godine igraju uvjerljivo najbolji fudbal na internacionalnom planu".

"I danas su igrali tako dobro da su nas dovodili do naših krajnjih limita. Povremeno sam se osjećao kao da im nikad nećemo uzeti loptu. Oni toliko dobro kombinuju da se protivnik ne uspijeva postaviti. Nismo uspijevali dolaziti u posjed lopte i u tome smo gubili previše snage", rekao je Low.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.