Loew: Španci i Nijemci nisu dominantni

Selektor Njemačke o Ligi prvaka

Loew: Španci i Nijemci nisu dominantni

Selektor Njemačke Joachim Loew smatra kako klubovi iz Njemačke i Španije nisu dominantniji u odnosu na ostatak Evrope. 

U polufinalu Lige prvaka snage će odmjeriti Bayern i Barcelona, odnosno Real Madrid i Borussija Dortmund. Međutim i pored toga Loew se ne slaže sa tvrdnjom da su Španci i Nijemci uspješniji od ostalih. 

 

"Ne mislim da su klubovi iz Njemačke i Španije dominantniji od ostalih. Situacija je trenutno takva da u polufinalu imamo klubove samo iz tih zemalja. Za tako nešto potreban je kontinuitet," rekao je Loew i dodao: 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Siguran sam da će klubovi poput Manchester Uniteda i Chelseaja opet biti na vrhu. Ne treba otpisati ni PSG," riječi su Loewa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti