Loic Remy potvrdio pobjedu Las Palmasa nad Malagom
Foto: EPA

La Liga, 3. kolo

Loic Remy potvrdio pobjedu Las Palmasa nad Malagom

Malaga je na Rosaledi ugostila Las Palmas u trećem kolu španske La Lige. Domaćini nisu uspjeli izbjeći treći ovosezonski poraz, te su na kraju poraženi rezultatom 1:3.

U prvom poluvremenu se gledao dosta izjednačen meč, a Las Palmas je došao do prednosti u 45. minuti kada je, na asistenciju Halilovića, pogodio Viera.

Malagi je u drugom poluvremenu krenula po izjednačenje i do istog stigla nakon svega tri minute igre. Strijelac gola za izjednačenje je bio Gonzalez nakon odličnog ubacivanja Recia.

Ipak, novi šok za publiku na Rosaledi se desio u 69. minuti, kada se Callieri odlično oslobodio svog čuvara i pogodio za novo vodstvo Las Palmasa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tačku na ovu utakmicu stavio je Loic Remy, novo pojačanje Las Palmasa iz Chelseaja. Francuz je za konačnih 1:3 pogodio u 88. minuti.

Ovo je bila prva pobjeda Las Palmasa u novoj sezoni La Lige, dok je Malaga u prva tri kola zabilježila isto toliko poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti