Trener ŽKK Play Off

Lojo: Beroeu čestitke na pobjedi, mojim igračicama na trudu

ŽKK Play Off je večeras u Skenderiji poražen od bugarskog Beroea rezultatom 58:52 u okviru WABA lige.

Trener sarajevskog tima Goran Lojo je nakon utakmice istakao da je očekivao težak meč, te da je njegov tim griješio više nego inače.

"Jako smo loše otvorili utakmicu i imali smo minus od 13 poena. Sve smo uspjeli nadoknaditi i na poluvrijeme otići sa +1, ali smo u trećoj četvrtini svojim greškama vratili protivnice u meč", rekao je Goran Lojo, te dodao:

"Posljednju četvrtinu smo odigrali napadački loše. Neke čiste situacije koje inače rješavamo ovoga puta nismo riješili, a Beroe je došao do preokreta i zaslužene pobjede. I očekivao sam tešku utakmicu jer znam da je Beroe fizički jača ekipa od naše. Njima čestitam na zasluženoj pobjedi, a svojim igračicama na trudu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi