ŽKK Play Off gostuje u Makedoniji

Lojo: Potrudit ćemo se da popravimo dojam u Skoplju

Košarkašice Play Offa su domaćim porazom od Grosuplja otvorile takmičenje u Jadranskoj ligi.

Iako sarajevske košarkašice statistički nisu bile ništa mnogo lošije od Slovenki, pobjeda je pripala gostujućoj ekipi, a na tu utakmicu osvrnuo se i trener Play Offa Goran Lojo.

"Odigrali smo prvo poluvrijeme u egalu, a utakmicu je presudio šut za tri poena. Izuzet njega, svi ostali paramentri su bili podjednaki. Ekipa Grosuplja je kvalitetna ekipa sa malo boljom rotacijom, a i dosta iskusnija po prosjeku godina i to je to što se tiče te utakmice", rekao je Lojo, koji sa svojim košarkašicama priliku za popravni ima već u srijedu, kada će gostovati ekipi Badela iz Skoplja:

"Već večeras putujemo u Skoplje, a na toj utakmici ćemo nastojati popraviti dojam i ostvariti dobar rezultat. Sve igračice su u pogonu i cilj nam je doći do pobjede".

Nakon duela sa Badelom, Play Offu u trećem kolu predstoji meč sa Triglavom.

"Ekipa Triglava je prema mojim procjenama slabiji tim od Grosuplja, i tu ćemo tražiti svoju šansu. Bilo bi dobro ukoliko bismo tu ostvarili dobar rezultat, jer sve je otvoreno do kraja", zaključio je Lojo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.