Lokica: Alispahić zaslužuje minus

Nakon promašenog jedanaesterca

Lokica: Alispahić zaslužuje minus

A. Beganović

U 26. kolu hrvatskog fudbalskog prvenstva Šibenik je s minimalnih 1:0 poražen od Splita. Izabranici Vjekoslava Lokice mogli su do boda, no naš internacionalac Mehmed Alispahić promašio je jedanaesterac, a malo potom je i isključen.

Naš internacionalac i najbolji igrač Šibenika, Mehmed Alispahić, "Panenkom" je pokušao savladati golmana Splita, no nije bio uspješan, a trener Vjekoslav Lokica u hrvatskim medijima kritikovao je nekadašnjeg igrača bugojanske Iskre.

"Ne pogađa me to što je promašio penal, nego način na koji ga je izveo. Vratar je već bio pao, a on onako da izvede penal. I još je kasnije iznerviran dobio crveni karton i ostavio nas na cjedilu. On zaslužuje minus u ovoj utakmici, a svim ostalim igračima kapa dolje",m prenose hrvatski mediji Lokicinu izjavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.