Lokomotiv ne odustaje od Pavljučenka

Lokomotiv ne odustaje od Pavljučenka

Edmir Škorić

Moskovski Lokomotiv ne odustaje od namjere da svoje redove pojača sa Romanom Pavljučenkom, ruskim napadačem iz redova londonskog Tottenhama.

Iako se govorilo o mogućem povratku Romana Pavljučenka u Rusiju, čini se da će ga trener Tottenhama, Harry Redknapp, zadržati u klubu. Ipak, unatoč svemu, Lokomotiv iz Moskve ne odustaje od namjere da ga dovede u svoje redove.

"U narednim danima ćemo ponovno ući u pregovore o Pavljučenku. Trebamo dovoditi igrače, posebno napadače", izajavio je predsjednik Lokomotiva, Nikolaj Naumov.

"Povjerenje trenera, igrača i Tottenhamov plasman u Ligu prvaka, to su tri glavna faktora zašto je Pavljučenko ostao u Engleskoj. Sada sa sigurnošću možemo reći da se prilagodio ligi. Roman je spreman ispuniti svoj ugovor do kraja", ističe Oleg Artemov, menadžer nekadašnjeg napadača Zenita iz St. Petersburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.