Lokomotivi nova pobjeda, Ibričić ponovo na tribinama

Ibričić i dalje ne igra

Lokomotivi nova pobjeda, Ibričić ponovo na tribinama

Midhat Šljivak

Fudbaleri moskovske Lokomotive zabilježili su i drugu pobjedu u novoj sezoni ruske Premier lige. Ovog puta izabranici Slavena Bilića savladali su ekipu Samare sa 2:0.

Lokomotiva je bila mnogo bolji tim u ovom susretu, te su sasvim zasluženo došli do pobjede. Do vodstva su stigli u 32. minuti kada je Roman Pavljičenko pogodio mrežu gostiju za 1:0, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Nastavak utakmice donio je još jedan gol u mreži gostiju. Igrala se 67. minuta kada Caicedo postiže gol za vodstvo od 2:0, a to će se ispostaviti kao konačan rezultat utakmice.

Reprezentativca Bosne i Hercegovine Senijada Ibričića ponovo nije bilo u protoklu za utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.