Lokosi preokrenuli i iznenadili u Osijeku

HNL, 14. kolo

Lokosi preokrenuli i iznenadili u Osijeku

Edmir Škorić

U posljednjem susretu 14. kola HNL-a Lokomotiva je zasluženo slavila na gostovanju u Osijeku s 2:1.

Osijeku je vodstvo donio Matias Zubak na otvaranju drugog dijela. Spetljali su se golman gostiju Picak i Mesarić, na kraju lotpa poklonjena Zubaku, kojem nije bilo teško da s 30-ak metara pospremi loptu u prazan gol.

 

No, radost domaćih brzo je nestala. U 49. minuti Mesarić se iskupio, te udarcem s 20-ak metara, uz pomoć jednog igrača, matirao golmana domaćih.

 

I onda Kramarić nekoliko minuta prije kraja zabija za veliku pobjedu Lokosa, koji su prvi put u povijesti savladali Osijek. 

 

Lokomotiv je pretekao Osijek i sada zauzima petu poziciju s 22 boda, dok Osječani na šestoj imaju bod manje. Lokosi su sve bliže Hajduku, Rijeci i Slavenu koji imaju po 24 boda, dok se zasad Dinamo čini nedostižnim na vrhu s 35 bodova.

 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 14. kolo:

Osijek - Lokomotiva 1:2 (Zubak 46/ Mesarić 49, Kramarić 86)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.