Lončarić dogovorio transfer u Tromsø

Napustio HŠK Zrinjski

Lončarić dogovorio transfer u Tromsø

Hrvatski internacionalac Filip Lončarić uspješno je okončao pregovore sa Tromsøm.

Za Zrinjski u drugom dijelu sezone neće nastupati golman Filip Lončarić, koji je u ponedjeljak navečer doputovao u Tromsø i nakon što prođe ljekarske preglede bit će predstavljen kao novo pojačanje. 

"Neobično mi je ovo jer nikada nisam bio ovako daleko na sjeveru. O fudbalu u Norveškoj ne znam mnogo, a tako da dolazak u Tromsø doživljavam kao avanturu. Cilj mi je da budem prvi izbor trenera, ali i da moj klub pobjeđuje", izjavio je Filip Lončarić za norveške medije. 

Navodno, ovaj rođeni Zagrepčanin je dogovorio saradnju na godinu dana, a postoji šansa i da Zrinjski dobije određenu odštetu budući da je Lončariću važio ugovor do kraja tekuće sezone. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti