Lončarić: U Želji ću svima dokazati da nisam "bivši"

Bivši golman Dinama poručio

Lončarić: U Želji ću svima dokazati da nisam "bivši"

A. Beganović

Nekadašnji golman zagrebačkog Dinama i omladinskih selekcija Hrvatske, Filip Lončarić, mogao bi pojačati Željezničar. Naime, Lončarić se već nalazi na pripremama aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka, a za Večernji list je govorio o svom povratku na nogometne terene.

"Zadovoljan sam, odradio sam već dva treninga s novim suigračima, koji su me sjajno primili. Nakon prvog treninga razgovarao sam s trenerom Osimom, brzo smo se dogovorili, dobio sam potporu svih ljudi u klubu. Potpisat ću ugovor na jednu godinu, s opcijom produljenja za još jednu godinu", za Večernji list je istakao Lončarić.

"Osjećam se sjajno, nogomet je moj život i napokon sam dobio novu priliku. Bilo je, istina, teških trenutaka u ovih godinu dana, svašta mi se motalo po glavi, ali bio sam dovoljno jak, prelomio sam u sebi i odlučio sve podrediti nogometu. Želim svima dokazati da nisam "bivši", prava je karijera tek preda mnom i uvjeren sam da ću onima koji nisu vjerovali u mene pokazati da nisu bili u pravu. U budućnosti će se još kako čuti za mene, siguran sam da moji najbolji vratarski dani tek dolaze", dodao je nekadašnji golman Dinama.

Sutra će Plavi s Grbavice saznati ime protivnika u 2. prekolu Lige prvaka, a mogući protivnik im je Dinamo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Život piše svakakve priče, vidjet ćemo kako će se kuglice okrenuti! Dinamo je svakako jedan od najjačih suparnika koje možemo dobiti. Bude li nas žrijeb spojio, dat ću sve od sebe da ih izbacimo", govori Lončarić za Večernji list i na kraju dodaje:

"Opet sam dio nogometnog svijeta i doista sam presretan! Dugo sam čekao ovaj dan, dobrim ću se obranama odužiti ljudima iz Željezničara što vjeruju u mene."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.