Lončarić: Valjda mi Zrinjski neće praviti probleme

Hrvat odlazi u Tromso

Lončarić: Valjda mi Zrinjski neće praviti probleme

Hrvatski internacionalac Filip Lončarić vjerovatno će u ovom prijelaznom roku napustiti HŠK Zrinjski. 

Iskusni golman otputovao je u Norvešku na ljekarske preglede nakon kojih bi trebao potpisati ugovor sa tamošnjim Tromsom, a u izjavi za tamošnje medije je kazao da vjeruje da mu Zrinjski neće praviti problem u realizaciji transfera. 

"Nadam se da ću potpisati za Tromso i vjerujem da neće biti problema oko raskida saradnje sa mojim trenutnim klubom Zrinjskim", kazao je Lončarić, koji se nije želio opisivati pred tamošnjim novinarima. 

"Ne volim pretjerano govoriti o sebi. Svoje znanje želim pokazati na terenu pred navijačima", dodao je bivši mladi hrvatski reprezetativac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Lončarić je prve fudbalske korake napravio u Dinamu i tokom dosadašnje karijere još je branio za Gaz Metan, Željezničar, Osijek i Zrinjski. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi