Lopeteguijev otac 'popljuvao' Pereza i kompaniju: Mom sinu su ukrali 50 golova!

Realov trener prolazi kroz težak period

Lopeteguijev otac 'popljuvao' Pereza i kompaniju: Mom sinu su ukrali 50 golova!

Trener Real Madrida Julen Lopetegui još uvijek nije dobio otkaz, ali stiče se dojam da je samo pitanje dana kada će se to desiti.

Njegovu ionako nesigurnu poziciju na klupi Reala dodatno je uzdrmala blamaža u El Clasicu, u kojem je Barcelona demolirala Kraljeve rezultatom 5:1.

Dok Julen Lopetegui trpi kritike sa svih strana, njegov otac Jose Antonio odlučio je stati u njegovu zaštitu i u izjavi za "El Pais" je optužio rukovodstvo kluba zbog toga što nije dovela adekvatnu zamjenu za Cristiana Ronalda.

Ronaldo je za Real u prosjeku zabijao 50-ak golova u sezoni i tek sada se vidi koliko nedostaje Madriđanima.

"Cristiano Ronaldo je bio dobar, a je li bio tvrdoglav? Svi mi imamo slabosti i mane, ali on je makar postizao 50 golova po sezoni. Vidi se koliko nedostaje ovom timu u kojem sada nema pravog golgetera. Ronaldo je otišao, a niko nije došao kao zamjena. Pričalo se o dolasku Neymara i nekih drugih igrača, ali nijedan od njih nije došao što dovodi do zaključka da su mom sinu doslovno ukrali 50 golova", rekao je Lopeteguijev otac, te dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Julen se mora pomiriti da radi s tim što ima i rekao mi je, da me ne shvatite pogrešno, da je oduševljen igračima. Obično kaže: 'Imam dobre ljude na okupu, daju sve od sebe'. Ne krivi nikada igrače. Ali kada tu nema materijala, onda nema. Tačnije, glavni igrač je otišao".

Real Madrid je u prvih deset kola La Lige osvojio samo 14 bodova i deveti je na tabeli.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lona
Ko će normalan doći u Real dok je Perez tu. Taj tretira igrače ko naši poslodavci radnike.
21 2
izvoristine
A smijurija najbolji igrac Modric? Zar nije on najzasluzniji za trofeje a ne Ronaldo. Koji sprdanje sa fudbalom da Modrica prosjecnog igraca proglase boljeg cak do Ronaldo Mesija Nejmara itd
10 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi