Lopeteguiju se opasno trese stolica, Perez već našao novog trenera?

Kraljevi u rezultatskoj krizi

Lopeteguiju se opasno trese stolica, Perez već našao novog trenera?

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida proteklog vikenda doživjeli su šokantan poraz na gostovanju protiv Deportivo Alavesa (1:0) u meču osmog kola španske La Lige.

Kraljevski klub nalazi se u velikoj rezultatskoj krizi što se pokazalo i minulog vikenda kada su poraženi na gostovanju kod Alavesa sa 1:0 golom u 95. minuti utakmice. Real Madrid je veoma loše počeo novu sezonu i jasno je da Julen Lopetegui ima dosta problema s atmosferom na Santiago Bernabeu.

Španski mediji ovih dana uveliko špekulišu o tome da se Lopetegui neće dugo zadržati na klupi Kraljeva, te da bi u slučaju novih kikseva trebao dobiti otkaz. Navodno, Florentino Perez već zna ko će biti novi trener Reala ako Lopetegui dobije otkaz.

Kako piše madridski AS, Real Madrid je već u kontaktu sa dojučerašnjim trenerom Chelseaja, Antoniom Conteom. Perez nema ništa protiv da Conte preuzme Kraljeve, ali spreman je da pruži još jednu šansu Lopeteguiju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi