Ramos se oglasio na Twitteru nakon sramotnog poraza Real Madrida

U velikoj krizi

Ramos se oglasio na Twitteru nakon sramotnog poraza Real Madrida

Endin Čaušević

Real Madrid je sinoć doživio poraz na gostovanju kod Deportivo Alavesa (1:0) što je još jedna potvrda da se Kraljevi nalaze u rezultatskoj krizi.

Kraljevski klub odavno nije lošije ušao u sezonu, a da postoji kriza u njihovim redovima pokazalo se i sinoć. Real je doživio još jedan poraz u domaćem prvenstvu i to golom Garcije u petoj minuti sudijske nadoknade nakon greške Courtoisa.

Igrači Reala našli su se na velikom udaru navijača ovog kluba na društvenim mrežama zbog još jedne očajne predstave. Ipak, kapiten ovog tima Sergio Ramos odlučio je preko Twittera poslati poruku navijačima i obećati da će dati maksimum da se vrate u pravu formu.

"Otkako sam stigao u Real Madrid 2005. godine bili smo u raznim situacijama, ali uvijek smo odgovarali na isti način ujedinjenjem i zajedničkim trudom. Borit ćemo se do kraja i rezultat će doći. Ovaj tim nikada ne odustaje", poručio je Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi