Lopovi spriječili transfer fudbaleru Barcelone

Primoran je čekati...

Lopovi spriječili transfer fudbaleru Barcelone

Teme:

Brazilski fudbaler Douglas Pereira dos Santos primoran je još neko vrijeme biti u Barceloni. 

Douglas je na Camp Nou dospio na ljeto 2014. godine, međutim za vrijeme provedeno u katalonskom klubu nije se uspio dokazati i karijeru će po svemu sudeći nastaviti u Cruzeiru s kojim je usmeno postigao dogovor o saradnji.

Ipak, od potpisa, barem za sada, neće biti ništa. Inostrani mediji su objavili da su lopovi upali u Douglasov stan i, između ostalog odnijeli i lične dokumente, pa je morao odložiti put u Brazil gdje je trebao potpisati ugovor sa tamošnjim prvoligašem. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Douglas će tako morati u Barceloni čekati na izradu novih dokumenata, a očekuje se da će s Cruzeirom potpisati ugovor vrijedan nekoliko miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi