Loš start Goražda, Borcu bod u Sarajevu

Druga liga Centar, 1. kolo

Loš start Goražda, Borcu bod u Sarajevu

M. Šljivak

Tri meča Druge lige FBiH grupe Centar odgirana su danas, a vrijedi svakako izdvojiti poraz Goražda na domaćem terenu od Azota.

Azot je iznenađujuće slavio s 2:1 u Goraždu i to velikim preokretom. Gorade je povelo u 43. minuti golom Muhameda Duhovića, ali u nastavku Azot postiže dva gola. Adis Korjenić u 75. minuti pogađa za 1:1, da bi tri minute kasnije Eldin Korjenić pogodio za pobjegu gostiju od 1:1.

Bosna Union u Sarajevu nije uspjela da pobijedi ekipu Borca iz Jelaha. Meč je završen rezultatom 1:1.

Gosti su poveli u 42. minuti golom Buljubašića, da bi rezervista Sijerčić u 68. minuti pogodio za konačnih 1:1.

Krivaja je u Zavidovićima pobijedila Famos s 4:1. 

Golove za domaće su postigli Huskanović, Šijerkić, Omerović i Mehić, dok je počasni gol za tim iz Hrasnice postigao Kreho, a interesantno je svakako da je pogodio za vodstvo svog tima u devetoj minuti.

Druga liga Centar, 1. kolo:

Bosna Union - Borac Jelah 1:1

Goražde - Azot 1:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi