Loša reklama: Xhakine kopačke nisu izdržale ni 20 minuta

Under Armour se nije baš pokazao

Loša reklama: Xhakine kopačke nisu izdržale ni 20 minuta

Endin Čaušević

Reprezentacija Švicarske u prijateljskoj utakmici savladala je selekciju Grčke sa 1:0 u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo.

Švicarci su uspjeli da dođu do pobjede, a jedini gol na utakmici postigao je Blerim Džemaili. U centru pažnje ove utakmice bio je veznjak Arsenala, Granit Xhaka, koji je nakon samo 20 minuta morao promijeniti kopačke.

Naime, Xhaka već nekoliko godina ima ugovor sa Under Armourom i sigurno da je zaštitno lice ove kompanije. Međutim, novi model kopački "Magnetico" se nije baš pokazao na utakmici protiv Grčke.

Xhakina kopačka nije izdržala ni 20 minuta jer je nakon jednog dodavanja u potpunosti pukla. Xhaka je ubrzo zamijenio kopačke koje su nekako izdržale do kraja meča. Zaista veoma loša reklama za Under Armour.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi