Loše vijesti za Edina Džeku

Roma sutra dočekuje Inter

Loše vijesti za Edina Džeku

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra na Olimpicu igraju derbi 7. kola italijanske Serije A protiv Intera.

Vučica je u prošlom kolu poražena na gostovanju kod Torina sa 3:1, pa navijači rimske ekipe očekuju pobjedu u sutrašnjem derbiju protiv Intera. Roma je sredinom sedmice slavila u Evropskoj ligi protiv Astre sa 4:0, a odličan meč odigrao je Francesco Totti.

Italijanski mediji prenose da Luciano Spalletti ozbiljno razmišlja o tome da sutrašnji meč na Olimpicu od prve minute počne Totti. To vjerovatno znači da će bh. napadač Edin Džeko ostati na klupi za rezervne igrače jer Totti većinom igra na njegovoj poziciji.

"Još uvijek nisam odlučio koji sastav će početi sutrašnji meč. Naravno, Totti je bio sjajan protiv Astre i postoji velika mogućnost da počne sutra protiv Intera. Ukoliko se to desi onda ćemo najvjerovatnije igrati bez klasičnog napadača. Ipak, ima još uvijek vremena za razmišljanje", rekao je Spalletti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi