Loše vijesti za Enriquea: Messi mora na operaciju

Argentinac ima problema sa kamencem u bubregu

Loše vijesti za Enriquea: Messi mora na operaciju

E. Čaušević

Najbolji fudbaler na svijetu Lionel Messi morat će na operaciju.

Prema pisanju španskih medija Messi će u narednim danima ići na manju operaciju bubrega. Argentinac je u decembru prošle godine propustio utakmicu polufinala Svjetskog klupskog prvenstva jer je imao bolove u bubregu.

Nakon pregleda utvrđeno je da Messi ima kamenac u bubregu i primoran je da uradi manju operaciju kako bi uklonio taj problem. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je igrao jučer protiv Levantea, ali je danas propustio trening zbog novih bolova u bubregu. Očekuje se da argentinski fudbaler propusti revanš utakmicu Kupa kralja koju Barcelone igra u srijedu protiv Valencije. Navodno, ukoliko sve prođe po planu Messi bi se na trening trebao vratiti 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi