Loše vrijeme odgodilo let FK Sarajevo

Krenut će sa malim zakašnjenjem

Loše vrijeme odgodilo let FK Sarajevo

M. Šljivak, foto: T. Hebib

FK Sarajevo danas putuje za Bjelorusiju.

Bh. prvak je iz Sarajeva trebao krenuti u 10 sati, ali je jaka kiša odgodila ovaj let i Bordo momci će put Bjelorusije krenuti sa 20 do 30 minuta zakašnjenja.

Ipak, blago pomijeranje leta sigurno neće poremetiti planove šampiona BiH, koji silno želi pobjedu u Bjelorusiji i prolaz dalje.

Svi su izuzetno motivisani da se napravi dobar rezultat i da se eliminiše bjeloruski velikan, koji u posljednjih nekoliko godina pravi zaista sjajne rezultate.

Husref Musemić: Nismo se predali

Bh. predstavnik putuje danas na revanš, a treener Husref Musemić ističe da nema predaje usprkos negativnom rezultatu iz prve utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Nismo se predali bez obzira na rezultat koji imamo. Takva je atmosfera u ekipi. Neki igrači koji su roviti žele da igraju, to je dobar znak. Želimo ponoviti igru iz Zenice, ja sam uvjeren da možemo zabiti gol, da povedemo i da vidimo kako se BATE ponaša u takvim uslovima", rekao je Musemić.

Susret BATE - Sarajevo igra se sutra od 19 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi