Lotina i Deportivo zajedno do 2010. godine

Španija

Lotina i Deportivo zajedno do 2010. godine

A. Beganović

Aktualni trener Deportivo La Corune, Miguel Angel Lotina, i čelni ljudi ovog kluba dogovorili su produženje saradnje za još jednu godinu, što samim tim znači da će ovaj 51-godišnji stručnjak na klupi kluba sa Riazora ostati do ljeta 2010. godine. 

Lotina je Deportivo preuzeo 2007. godine, a aktualni ugovor isticao mu je u junu ove godine.

Španjolski stručnjak je klub u prošloj godini doveo do 9. mjesta u prvenstvu, a kasnije je kroz Intertoto Kup ekipu doveo do Kupa UEFA.

U ovoj sezoni momčad Deportiva igra u promjenjivoj formi, trenutno su na 8. mjestu s 49 bodova, isto koliko ima i šestoplasirani Atletico iz Madrida koji drži posljednje mjesto koje vodi u Kup UEFA.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.