10

Komentari (10)

ISTINA
Nemaš ti pojma kao ni Kuman,glavna fora vam je dovesti pola holandskih igrača sa kojima se talite.Nekima kapa dole a neki su baš precjenjeni kao ovaj najnoviji "biser" Luk de Jong
Dzematlija
Ne zna se ko je gori od njih dvojice. Cirkusanti obicni
E.Car
Pa ti si imao beton ekipu i nisi mogao ništa napraviti sa Barcelonom i našao si se ti braniti ovog još goreg levata od tebe.
srcerukelopata
E nek si mu reko.
Becir1
****o holandsko,odvratan ,nadmen i jako pokvaren narod opcenito.Za novac ce sve uraditi,ali bas sve.Muskarci su im bez casti i ponosa,zene bez morala apsolutno.
Sanagoal
A mi smo tako dobar i posten narod i nemamo ni kriminalaca niti *****a niti prevaranata niti ubica niti vjerskih fanatika. Ehhhh moj Beciru nemozes niti jedan narod osudjivati. Prvo gledaj sebe a poslije druge pa pokupi ono najbolje od ostalih i napreduj.
Nije.bitno
I ocaj trwner bez trenera
Jasminn
Ne branis ti Komana, vec sebe i svoj licni neuspjeh. Nisi uspio nista kupovo igrace ko lud a rezultate imao pa mozda i gore od Komana i hoces da kazes da nisi ti bio kriv
Jupp
Ma sta kases :) Ne razumijem zasto ovaj brani Koeman-a uopce, pa taj covjek nista znacajno nije ostvario u trenerakoj karijeri, imao je manje znacajne rezultate i uspijehe u trenerskom poslu, jednostavno Barcelona i ostali veci klubovi nisu za njega, covjek nije sposoban da pravi bolje rezultate od trenutnih.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.