Lovćen u efikasnoj utakmici savladao Čukarički

Pobjeda crnogorskog tima

Lovćen u efikasnoj utakmici savladao Čukarički

Adnan Beganović

U generalnoj probi pred duel sa Željezničarom u okviru 1. kola Evropske lige fudbaleri Lovćena su sa 3:2 savladali Čukarički.

Srbijanski klub je bolje otvorio susret i u 24. minuti je golom Matića iz jedanaesterca stigao do prednosti. No, do odmora su Crnogorci uspjeli izjednačiti i to preko Đurovića.

Početkom drugog dijela, tačnije u 49. minuti Božović iz jedanaesterca dovodi Lovćen do prednosti, da bi Pavlović u 67. minuti stvari vratio na početak.

Samo tri minuta kasnije Merdović je pogodio, za kasnije će se ispostaviti, konačnih 3:2.

Lovćen – Čukarički 3:2 (1:1)

Zlatibor, teren kompleksa “Palisad”, gledalaca: 100

Sudija: Jeremić (Užice)

0:1 – Matić 24’ (11m)

1:1 – Đurović 39’

2:1 – Božović 49’ (11m)

2:2 – Pavlović 67’

3:2 – Merdović 70’

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

LOVĆEN: Perović, V. Martinović, Radunović, Tatar, Simović, Radović, Merdović, Bogdanović, Brnović, Kosović, Božović. Igrali su još: M. Draganić, I. Martinović, Đurović, Vujanović, Hiro, N. Draganić, Vušurović.

ČUKARIČKI: Ristić, Stojković, Brežančić, Lukaš, Ostojić, Todorović, Vojić, Srnić, Stojiljković, Matić, Mirosavljević. Igrali su još: Stevanović, Dimić, Janković, Pavlović, Boljević, Miljković, Mandić, Zvrko, Šakić, Radovanović, Srnić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.