Lovren "ismijavao" reakciju Marka Grujića

Sjajna atmosfera u Liverpoolu

Lovren "ismijavao" reakciju Marka Grujića

E. Čaušević

Fudbaleri Livepoola u petak su ostvarili pobjedu protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Ekipa Jurgena Kloppa slavila je sa 2:1 nakon sjajne igre i sasvim zasluženo osvojila tri boda. Jedan od najbolji na terenu bio je Jordan Henderson koji je postigao fenomenalan gol u 2:0.

Koliko je ovaj gol bio spektakularan najbolje govori i reakcija Marka Grujića koji nije mogao vjerovati šta je vidio. Ova reakcija "zapalila" je internet, a Grujić je bio i na meti svojih saigrača.

Naime, Dejan Lovren je na svom Instagram profilu objavio zanimljivu fotografiju na kojoj ismijava mladog igrača Redsa. Sve ovo najbolje dokazuje da je atmosfera na sjajnom nivou u ekipi Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi