Lovren zna na koji način treba provocirati Ronalda pred finale u Kijevu

Poručio da je Salah bolji od njega i Messija

Lovren zna na koji način treba provocirati Ronalda pred finale u Kijevu

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola i Real Madrida u subotu u Kijevu igraju veliko finale Lige prvaka.

Zavjesa na ovu sezonu što se tiče klupskog fudbala završava se na najspektakularniji način, utakmicom finala Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida. Jasno je da se uloga favorita daje Kraljevima koji žele treću uzastopnu titulu, no ni Liverpool ne treba tako lako otpisati.

Defanzivac Redsa, Dejan Lovren, pred finalnu utakmicu izjavio je da vjeruje da Liverpool može do titule prvaka Evrope, a najviše nada na Anfieldu polažu u Mohameda Salaha koji je u životnoj formi. Lovren je u jednom trenutku čak izjavio da vjeruje da je u ovom trenutku Salah bolji od Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

"Naravno da sa Salahom pričam o Zlatnoj lopti, ali rano je još za to. Ako osvojimo finale onda će on sigurno biti u užem krugu kandidata. Može ovako biti među najbolja tri igrača svijeta, a ako osvojimo Ligu prvaka onda zaslužuje Zlatnu loptu. U ovom trenutku mislim da je bolji od Messija i Ronalda iako se s njima teško nekom može porediti", rekao je Lovren.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi