Löw: Cilj je osvajanje Svjetskog prvenstva

Löw: Cilj je osvajanje Svjetskog prvenstva

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Njemačke Joachim Löw izjavio je za zvaničnu stranicu Saveza (DFB) kako je cilj Elfa da osvoji Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Löw je sitakao kako je zadovoljan onim što je njegova reprezentacija pokazala u 2012. godini, ali da očekuje  bolju igru i rezultate u godini pred nama.

"Ponekad smo zakazali u nekim utakmicama, kao protiv Italije u polufinalu Eura. Ipak, u svakom slučaju sam zadovoljan prikazanim u 2012. godini. Sada idemo prema novim pobjedama, a naš krajnji cilj je osvajanje Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.", rekao je Löw.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.