Low objavio širi spisak Njemačke za Mundijal

Izgleda zastrašujuće jako

Low objavio širi spisak Njemačke za Mundijal

Endin Čaušević

Selektor aktuelnih prvaka svijeta Njemačke, Joachim Low, objavio je danas prošireni spisak igrača koji će konkurisati za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Low je danas odlučio da objavi prošireni spisak od 27 igrača koji će konkurisati za Mundijal. Njemački selektor će nakon dvije prijateljske utakmice objaviti konačan spisak igrača, a svi selektori dužni su da to urade najkasnije do 4. juna.

Sastav Njemačke izgleda zaista fenomenalno i jasno je da će Low biti na slatkim mukama kada bude morao izabrati konačan sastav. Mnoge je iznenadilo što je tu Nils Petersen, ali i Mario Gomez. Konačno je na spisku i Marco Reus i mnogi se nadaju da će konačno zaigrati na velikom takmičenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti