Lucas Leiva u narednim satima na medicinskim pregledima

Leiva prelazi u Inter

Lucas Leiva u narednim satima na medicinskim pregledima

Ekipu Liverpoola u januaru mjesecu napustiti će vezni fudbaler koji je u klubu proveo čitavih deset godina.

Radi se o Brazilcu Lucasu Leivi koji bi u narednih nekoliko sati trebao proći medicinske preglede u Interu. Leiva bi u redove ovog slavnog italijanskog kluba trebao stići na posudbu do kraja sezone.

Podsjetimo da Leiva ove sezone ne dobija mnogo prilika za igru, a i kada je dobijao igrao je na poziciji štopera koja mu ne odgovara mnogo što se dalo zaključiti nakon nekoliko grešaka. Njega je u Liverpool doveo Rafael Benitez davne 2007. godine iz Gremija, a njegov kvalitet navijači Liverpoola dugo vremena su osporavali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dugo vremena se govorio o njegovom odlsaku iz kluba, a naredna destinacija će mu, kako sada stvari stoje, biti Inter. On bi, prema pisanju engleskih medija, trebao proći medicinske preglede u ovom klubu u narednih nekoliko sati te će o 1. januara i zvanično postati novi fudbaler ovog kluba. 

Leiva je ove sezone odigrao osam mečeva u Premiershipu. U strijelce se nije upisivao. Inače, za reprezentaciju Brazila upisao je 24 nastupa.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti