9

Komentari (9)

m1987
I corav je vidio da je ono jucer bio penal, a Suarez ne moze nikad biti u pravu, onako odvratan igrač i jest za Atletica. Atletico nema mentalitet pobjednika vec su krali vrijeme i na kraju im se to obilo od glavu. Ovaj sudija nije ni za 3. lige, kada je sudio el clasico, 2 cista penala nije svirao nad Varaneom. Na kraju krajeva ko je bio sudija i koliko je Real imao povrijedjenih igraca dobro je i 1:1 iako su zasluzili pobjedu.
Salihović23
Frajer je gadan kad je na terenu, ma ni Diego Costa mu nije ravan; pogotovo kad gubi. Dobar igrač nema govora al nikakvog respekta nema niti prema kome, ne znam kako mu pruže ruku poslije utakmice,; glumi valja se... Jedna situacija iz drugog poluvremena... Gleda kako mu Nacho prilazi i on se zabi, al bukvalno zabi u Nacho lakat i traži faul, fora leže izvrce se... Od 60te minute ljudi počeli s odugovlačenjem vremena, da je još 5-10 minuta se igralo real bi preokrenu, kakav luzerski mentalitet braćo moja mila... Cuj il ćemo je mi izgubit il je vi necete osvojit? Koja sramota za Atletico pogotovo.
cccccc
ramos je gori od Coste i Suareza zajedno. Realno...
emial766
Realno Ramos ne grize ljude i nije tolika varalica kao Suarez. Costa ide okolo pljuje i udara i ako je napadac. Ramos je cesto pregrub ali da pljuje i grize ne i za razliku ova dva ima takvu poziciju da mora biti grub.
cccccc
Suarez nikad nikoga nije pljunuo za razliku od Ramosa. Ukucaj samo na googlu: Ramos pljunuo igraca
Salihović23
Velika većina Profi fudbalera pa i ovih najboljih je bas iz siromaštva, i to ih kako ti kaze učini gladnim. Ali ipak njemu je sad oko 33 god il sl... Ma opet... Sve najbolje ja Sukiju želim, samo et nije to - to. A sta se Ramosa tice, vjerujem da je iz god. U god radio na ponašanju i u zadnje vrijeme, ne sjećam se vala nekog incidenta, čak i Pepe je evo sigurno nekih 7-8 godina druga osoba sto se tice agresivnosti isl.
user1604870992
Stvarno je smiješno da se Real žali na sudije tako da je Suarez upravu
cccccc
Manager, zato što Real ima najveću pomoć sudija u historiji fudbala. Zato se oni nikad nemaju pravo žaliti na sudije.
emial766
Suarez dijeli lekcije???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.