Lucasu Perezu ponuđen ugovor na 10 godina
Foto: EPA

Deportivo želi nazad napadača

Lucasu Perezu ponuđen ugovor na 10 godina

M. Šljivak

Napadaču Arsenala Lucasu Perezu (28) ponuđen je desetogodišnji ugovor u ekipi Deportiva iz La Corune.

Ovaj 28-godišnji napadač nema mnogo prostora za igru u londonskom timu. Arsene Wenger očigledno ne računa previše na njega i španski fudbaler je odlučan da napusti Topnike ovog ljeta.

Nova destinacija mogao bi biti njegov bivši klub Deportivo iz La Corune. Ekipa s Riazora je spremna ponuditi oko 10 miliona eura za igrača kojeg su prošlog ljeta prodali Arsenalu za duplo više novca.

Ako ga uspiju angažovati, spremni su mu ponuditi i zaista nevjerovatan ugovor. Spremili su mu ugovor na čak 10 godina, uz klauzulu da može otići u penziju kada god poželi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Perez je dvije godine nosio dres Deportiva. Postao je glavna zvijezda kluba i postigao je 24 gola u 59 nastupa za ovaj tim.

Što se tiče Arsenala, protekle sezone je nastupio u svega 21 utakmici, a protivničku mrežu je pogađao sedam puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi