Lucescu: Ne dam Fernandinha Građanima, nisu na našem nivou

Trener Šahtara poručio

Lucescu: Ne dam Fernandinha Građanima, nisu na našem nivou

Trener Šahtara iz Donjecka, Mircea Lucescu izjavio je kako Manchester City ne može dovesti veznjaka njegove ekipe, Fernandinha za 23 miliona funti koliko su spremni da ponude.

Naime, klubovi koji su zainteresovani za ovog veznjaka moraju platiti gotovo 42 miliona funti, a Lucescu je iskoristio priliku i da kaže svoje mišljenje o Građanima.

 

"Ako City želi dovesti Fernandinha, otkup njegovog ugovora će koštati 42 miliona funti. Ukoliko naši igrači prime ponude od klubova koji su na višem nivou od Šahtara, mi dajemo sve od sebe da im pomognemo. Mislim da Manchester City trenutno nije na našem nivou", rekao je Lucescu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

City u ljetnom prelaznom roku planira dovesti par igrača budući da će klub najvjerovatnije napustiti Samir Nasri, Gareth Barry, Joleon Lescott te naš reprezentativac, Edin Džeko.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.