Lucescu odabrao 11 ratnika

Uigravan tim na sinoćnjem treningu

Lucescu odabrao 11 ratnika

O. Lekić

Uoči kvalifikacijskog duela Rumunije i BiH reprezentativci našeg protivnika sinoć su odradili još jedan trening, a rumunski mediji pišu da je na istom selektor Razvan Lucescu uigrao tim koji će suprostaviti Zmajevima.

U odnosu na prvi susret u Zenici, bar ako je vjerovati rumunskim medijima, Lucescu će na travnjak stadiona Giuesti-Valentin Stanescu izvesti dosta izmijenjen sastav.

Tako će na golu prema pisanju rumunskih medija umjesto Pantilimona stajati golman Steaue, Ciprian Anton Tatarusanu.

U zadnjoj liniji najvjerovatnije će igrati Sapunaru, Papp, Tamas i Rat, što znači da su iz tima koji je istrčao na Bilinom polju ispali Goian i Rapa.

Lucescu će sudeći prema sinoćnjem treningu i u vezom redu napraviti nekoliko promijena, pa će tako u petak veznu liniju Rumunije najvjerovatnije sačinjavati Torje, Gabi Muresan, Bourceanu i Zicu. Od ove četvorice fudbalera koje je Lucescu uigrao na sinoćnjem treningu na Bilinom polju u prvoj postavi je bio sam Gabriel Torje.

U napadačkom redu rumunski selektor najvjerovatnije neće ništa mijenjati, pa će tako po naš gol najopasniji biti Mutu i Marica.

Vjerovatni sastav Rumunije: Tatarusanu, Sapunaru, Papp, Tamas i Rat, Torje, Gabi Muresan, Bourceanu, Zicu, Muti u Marica.




www.Sport.ro

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.