9

Komentari (9)

WOLF20
sipopugaloma
Nevjerovatno sta su uradili... novi rok im dali koji je nakon zavrsetka polusezone... to automatski znaci do marta... jer ako ih suspenduju 20.12. to njima nista ne znaci sve do marta kada se nastavljaju utakmice... Ovo je maslo Vice Zeljkovica, al mislim da on odnedavno ima savjetnika u Novom Sarajevu u ulici Zvornicka.. covjeka koji je ispekao i doktorirao sve marifetluke... zato za vikend u Banja Luci sudi penzionisani Elvis Mujic, provjereni igrac Kuma iz Novog Sarajeva
FighterIXI
Vico pamti im. Sve što rade Borcu radu i ti njima sa reprezentacijom i njihovim klubovima iz FBiHa!
Hakkinen
Aj aj aj ajjkjkjk borak ajjkjjjj
WOLF20
Celik ste uredno ovako suspendovali
Bakac
Jeau ali su imali rok pola sata pred tekmu, treba i njima dati rok da dostVe uplatnicu pa nek u ponedjeljak proknjize banke.
Brazuka
Bruka. Mafija vlada savezom, vico poništava odluke . Dobili ste tražili
pjanke.sa
Da definitivno je ovo djelo Vice Zeljkovica i poltroncica u Savezu. Ako dozvole Borcu da igra sa nama a ne isplate dugovanja, a isplatice malo sutra jer sada je vec kasno. I Udruzenje i Celik treba da tuze NSBiH. Sto bi Celiku se uzela 3 boda a ovi igrali utakmicu ? Nema smisla.
ako1986
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.