Lučić: Petrović je garant za nove uspjehe

Novi golman Radnika

Lučić: Petrović je garant za nove uspjehe

Golman Mladen Lučić je nedavno postao novi član Radnika, u koji je stigao iz Slavije.

Nakon što je klub iz Istočnog Sarajeva ispao iz društva najboljih, iskusni golman je prihvatio poziv iz Bijeljine i obukao dres kluba za koji je već ranije nastupao u sezoni 2013/2014.

"Funkcioneri iz sportskog sektora Radnika su me kontaktirali odmah po odlasku Avdukića u Banja Luku. Ja sam već branio u Radniku, poznajem klub i grad, bio sam raspoložen za razgovor, a kao plod svega došlo je do brzog dogovora i mog povratka u redove Bijeljinaca", rekao je Lučić, te dodao:

"U Radniku sam branio kada se klub borio za opstanak, a vraćam se u klub koji je izborio plasman na evro scenu. Očekivanja su sigurno velika poslije velikog uspjeha koji je napravljen i sigurno je da ćemo dati sve od sebe da ponovimo ovaj uspjeh, jer se to od nas očekuje. Golim okom je uočljivo da su u klubu postavljeni novi standardi, a ja želim da budem dio tima koji će ljestvicu podići još više".

Mladen Lučić smatra da bi Radnik možda mogao biti još jači nego prošle sezone, u kojoj je osvojen Kup.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naša ekipa se sklapa, treba da dođe još igrača, tako da vjerujem da ćemo imati dobru, ako ne i bolju ekipu u odnosu na prošlu sezonu. Garant za to je i trener Petrović za koga sam čuo sve najbolje. Rezultati pokazuju da je odličan trener, a od svih sam čuo da je još bolji čovjek", zaključio je golman kluba iz Bijeljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi