Radnik angažovao prvo pojačanje

Zamjena za golmana Avdukića

Radnik angažovao prvo pojačanje

M. Jakovljević

Radnik iz Bijeljine je dobio prvo pojačanje za narednu sezonu u Premijer ligu BiH. 

Uprava kluba na čelu sa Mladenom Krstajićem već uveliko radi na slaganju igračke križaljke za narednu sezonu, a prvo pojačanje je 30-godišnji Mladen Lučić koji je sa Radnikom potpisao ugovor na dvije godine.

Lučić u redove Radnika dolazi iz Slavije i u bijeljinskom timu vjeruje da će biti dostojna zamjena za Avdukića koji se vratio u Borac iz Banja Luke. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Radniku su mi ponudili dobre uslove i brzo smo se dogovorili. Želim da sa novim klubom doguramo što dalje u evropskim takmičenjima, a Slaviji želim sve najbolje u novoj sezoni. U Bijeljini imam dosta prijatelja jer sam ranije bio u Radniku. Atmosfera u klubu je odlična i ambicije su nam se podudarile", izjavio je Mladen Lučić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti