Lučić: Povezujem se sa Željom? Niko me nije kontaktirao
Obzirom da je odigrao tek tri utakmice u ovoj sezoni u Premijer ligi, Lučić je spreman da promijeni klub.

Nezadovoljan statusom u Zrinjskom

Lučić: Povezujem se sa Željom? Niko me nije kontaktirao

E. Škorić

Luka Lučić (22) posljednjih se dana povezivao sa Željezničarom, koji je navodno zainteresovan za njegove usluge.

Bivši igrač Hajduka bio je u Češkoj, potom je prešao u Zrinjski, a sada ga navodno žele na Grbavici. Tragom tih špekulacija, kontaktirali smo mladog lijevog beka.

"Iskreno, svaki dan slušam stvari o tome da bih mogao preći u Željezničar, ali niko me nije kontaktirao. Trenutno sam igrač Zrinjskog i pripremam se za dugu polusezonu, a moja agencija brine o mojoj budućnosti, pa tako da ne bih mogao dati neki konkretan komentar o tome. Sačekajmo da se riješi situacija i ako uopće dođe do transfera, ali činjenica da je da postoje klubovi kojima sam zanimljiv, no u mojoj agenciji ne žele ništa reći", kazao je Lučić za SportSport.b pa je dodao:

"Da nešto više znam, otkrio bih vam, ali stvarno ne znam i ne opterećujem se time".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mada, nije tajna da je mladi Lučić spreman da mijenja sredinu, pošto nije zadovoljan trenutnim statusom u ekipi aktuelnog prvaka BiH. U tekućoj sezoni odigrao je tek četiri utakmice, od čega tri u prvenstvu i jednu u Kupu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi