Stanić karijeru nastavlja u velikom Željinom konkurentu?
Sa Željom se nije uspio dogovoriti, ali mu zato konkurenti nude ono što Plavi sa Grbavice nisu htjeli. Na njemu je velika odluka.

Plemići ga žele u svojim redovima

Stanić karijeru nastavlja u velikom Željinom konkurentu?

M. Šljivak

Srđan Stanić od danas više nije član FK Željezničar. Ovaj 28-godišnji fudbaler nije uspio postići dogovor o produženju saradnje sa vodećim timom bh. prvenstva i on će od 1. januara postati slobodan igrač.

Stanić međutim ima mnoštvo ponuda za nastavak karijere. Činjenica da je bio jedan od najboljih igrača Plavih u protekloj polusezonu otvorila mu je mnoga vrata, a u svojim redovima bi ga rado vidio i aktuelni prvak BiH Zrinjski.

Kako SportSport.ba saznaje, Plemići su veoma zagrijani za Stanića i rado bi ovog sjajnog i veoma zahvalnog univerzalca vidjeli u svojim redovima u narednom periodu.

Sigurno je da bi Stanić predstavljao pojačanje za mostarski tim. On bez problema može pokrivati nekoliko pozicija u timu i velika je radilica, što je veoma značajno za svaki tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stanić je u dresu Željezničara od 2007. godine. Upisao je 250 nastupa i bio član timova koji su osvojili tri titule prvaka BiH i dva naslova Kupa BiH.

Ove sezone je nastupio u 13 utakmica u Premijer ligi i upisao je četiri asistencije

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi