Slavija započela pripreme za proljetni dio sezone

Održana prozivka

Slavija započela pripreme za proljetni dio sezone

Danas je u prostorijama Fudbalskog kluba Slavija održana prozivka igrača kojom je označen početak priprema za proljetni dio sezone.

Trener Slavije Veljko Devedan je okupio svoje fudbalere, kojim je u kratkim crtama prezentovao ono što se od njih traži na treninzima i u nastavku sezone, a sastanku su prisustvovali direktor kluba Bogdan Čeko i predsjednik Skupštine Miloš Glogovac.

Prozivci su prisustvovali: Mladen Lučić, Miloš Kubura, Marko Terzić, Fikret Karajbić (golmani), te Branislav Arsenijević, Darko Spalević, Denis Čomor, Emir Zeba, Nemanja Stojanović, Srđan Grujičić, Bojan Marković, Nemanja Pušara, Nemanja Kartal, Igor Krmar, Marko Ristić, Nikola Popovac, Marko Simović, Nikola Radović, Ljubiša Berjan, Aleksandar Pušara, Stefan Barić, Dino Hasković, Semir Đip, Ismet Pendek, Miloš Vidović, i Anel Rikalo.

Vrijedi dodati i da su se na prozivci Slavije pojavila i neka nova lica, kao što su Igor Krmar, koji je prvo pojačanje kluba iz Istočnog Sarajeva, zatim Ismet Pendek, Miloš Vidović, Anel Rikalo i junior Nikola Popovac.

Dovedanu se nisu odazvali Damir Rovčanin i Nemanja Vejnović, čiji je status u Slaviji još uvijek nepoznat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slavija će prvi dio priprema odraditi u Istočnom Sarajevu, gdje će boraviti do 2. februara, kada je zakazan odlazak u toplije krajeve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi