Luda statistika: Nasri se pretvorio u Xavija

Protiv Dinama imao čak 158 dodavanja

Luda statistika: Nasri se pretvorio u Xavija

Endin Čaušević

Fudbaleri Seville slavili su sinoć na gostovanju protiv Dinama u meču 3. kola grupne faze Lige prvaka.

Aktuelni osvajač Evropske lige sinoć je na Maksimiru ostvario minimalnu pobjedu, a jedini gol na meču postigao je Samir Nasri. Francuski fudbaler ovog ljeta stigao je u Sevillu na posudbu do kraja sezone iz Manchester Cityja.

Nasri je sinoć briljirao na Maksimiru, te je pokazao nakon dugo vremena da se radi o sjajnom fudbaleru. Njegova statistika dodavanja bila je nevjerovatna. Nasri je imao čak 158 dodavanja, a mnogi su nakon meča prokomentarisali da se Francuz preko noći pretvorio u Xavija.

U historiji Lige prvaka samo je Xavi imao više dodavanja na jednoj utakmici od Nasrija. Doduše, Xaviju je za nogom pošlo u četiri utakmice da je imao više od 158 dodavanja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi